Aclariments a la nota de l’equip directiu

La comissió de mobilitzacions no comparteix alguns punts de la nota que l’equip directiu de l’escola va fer arribar ahir a través de la carpeta viatgera. Són els següents:

1) El pressupost 2012 de la Generalitat no està aprovat.
De fet en els darrers dies, la comissió de mobilitzacions està treballant intensament per aconseguir que el finançament de l’escola l’Univers s’inclogui en el pressupost 2012 de la Generalitat. Per això hem contactat amb tots i cadascun dels parlamentaris de la Comissió d’Economia creada per a debatre i votar les esmenes a l’esmentat pressupost aquest dijous 9 de febrer al parlament. Tots els partits de l’oposició, PP, PSC, ERC, ICV i Ciutadans ens han assegurat que votaran a favor d’una esmena per a que el presupost per l’Univers s’inclogui al pressupost.
La data d’aprovació definitiva del pressupost 2012 de la Generalitat és el 14 de febrer de 2012.
Tenim esperances que finalment es pugui incloure el finançament per a l’Univers.
2) La proposta de l’ajuntament referent a la solució provisional no ha estat acceptada ni rebutjada per l’AFA.
L’ajuntament proposa una solució provisional a les instal·lacions buides de St.Josep. Referent a aquesta qüestió l’AFA ha manifestat que cal debatre totes les alternatives en el sí de tota la comunitat educativa. S’ha demanat també que fos el propi consorci que fes l’exposició a les famílies tant pel que fa a les alternatives valorades i plantejades des de l’ajuntament com pel que fa al compromís de temporalitat de la solució provisional i de l’estat del projecte executiu.

2 respostes a “Aclariments a la nota de l’equip directiu

 1. Una aclaración muy acertada y pertinente, dadas las circunstancias. Cuando se pide “transparencia” a los gobernantes, es fundamental ser transparente en la forma de proceder y de informar.
  ¡Bravo por la C. de Movilitzacions y a seguir luchando también por la transparencia!

  M'agrada

 2. Qué tal,
  Estoy buscando escuela para mis hijos, uno tendrá 7 y el otro 3, en verano. Me ha gustado mucho el proyecto de la escuela, pero no sé si ustedes cuentan con el segundo grado que cursaría el mayor. En caso de no ser así, ojalá puedan orientarme sobre alguna primaria que tenga una línea pedagógica parecida a la suya. Yo me encuentro en México y me es un poco díficil situarme en la situación de las escuelas allá. Muchas gracias.
  Rocío Ruiz

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: