Més info de la reunió d’avui amb el Regidor

La reunió ha durat 1h i 45′ dels quals 1h i 15′ s’han dedicat a pressionar pel tema del finançament de la solució definitiva i ha demanar explicacions per l’aturada del projecte executiu. Respecte a aquests temes les respostes són:
1) L’ajuntament ha negociat amb la Generalitat que enlloc de finançar les 14 escoles teòricament compromeses a Barcelona segons els governs anteriors, que en financiïn només 3 (l’Univers, Encants i Can Fabra), però a canvi que facin relament el finançament .
2) Referent a l’estat del projecte executiu s’han compromès a fer-nos arribar data de reunió amb BIMSA el més aviat possible.
A la solució provisional només hi hem dedicat 20 minuts, un cop s’han comprès amb un termini màxim de 4 anys per estar ja a l’edifici nou com a objectiu a acomplir. El Consorci diu que ha valorat 4 alternatives possibles que són:
– amplicació als barracons actuals : no els hi agrada perquè no hi ha prou espai
– barracons al solar de bailen : no els agrada perquè impedeix la construcció de l’edifici nou
– pirineus : no els agrada perquè no quadra amb el projecte d’escola de barri.a
– lloguer i millora de les instal·lacions al carrer Jaen corresponents a la part de darrera de l’escola St.Josep (Montseny) : és la que proposen i permet encabir 4 cursos de primària + Infantil, mantenint l’escola l’Univers força independent de l’escola St.Josep, amb qui caldria compartir cuina, menjador i pati/pista esportiva i gimnàs. Infantil tindria pati d’ús exclusiu.

S’ha reclamat transparència i en aquest línia la direcció ha demanat que es doni tota la informació a les famílies directament des del Consorci. L’Afa ha recolzat aquesta idea d’informar des del consorci i s’ha concretat la data del 20/2/2012 a les 17:30h a la seu del districte per fer-ho.

One thought on “Més info de la reunió d’avui amb el Regidor

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: