Resposta d’una família de l’escola a la carta de Manel Blasco.

Esperem que la publiquin!

Esperem i desitgem una proposta definitiva per l’Univers
L’Associació de Famílies de l’Escola l’Univers (AFA), la direcció i el professorat que treballen al centre sabem que el projecte educatiu de l’escola es mereix una solució definitiva. Però, fins ara, només ens n’han donat una de temporal i cap explicació sobre l’endarreriment en la construcció de l’edifici.
Fa tres anys ens varen prometre que l’edifici estaria construït al 2012. Des de llavors, estem esperant que comencin les obres. Tenim l’esperança que es faci realitat l’afirmació d’ahir a aquest diari, del Sr. Manel Blasco, Gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, i que, a la fi, ens atenguin. A la reunió que tenim programada amb el Regidor d’Educació, posposada ja en dues ocasions, esperem trobar respostes convincents a la nostra demanda: la construcció de l’escola l’Univers.
Demanem allò que és nostre i que és un dret i un deure envers els nostres fills i filles. Seguirem lluitant per aconseguir una educació pública de proximitat i de qualitat en unes instal·lacions adients per als nostres infants.
Per això afirmem: “Per l’Univers, ni un pas enrere!”
Ana Pérez, membre de l’AFA de l’Escola l’Univers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: