El gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, Manel Blasco respon a una de les nostres cartes al director.

Avui dissabte a la Vanguardia una de les cartes ha tingut resposta del Sr. Manel Blasco, gerent del Consorci d’Educació de Barcelona.

Escola L’Univers de Gracia
El primer cop que várern anar a una reunió al districte de Gracia amb qui seria la directora de l’escola L’Univers ens va encantar. Ella, com a directora i persona, i, a més a més, el projecte educatiu que ens presentava. No més hi havia un problema: l’escola encara no estava construída.
Ens van explicar, pero, que els nens anirien a fer classes a uns barracons, que només hi hauria dues classes de P3 i que, per tant, hi hauria lloc per a tothom. I que, com a molt, aquesta situació s’allargaria no més de tres anys. Aquests tres anys ja han passat, i els nostres fills continuen sense escola. Segueixen tenint un pati al costat d’un pipi-can; segueixen amb les mateixes instal·lacions, tot i que el nombre d’alumnes s’ha duplicat, i si plou, no es poden moure de la classe ja que no hi ha pati cobert.
I el que és pitjor, l’escola nova ni tan sols s’ha comencat a construir! Es a dir, que encara no sabem quan els nostres fills tindran una escola en condicions. I mentrestant, ens preguntem on són els polítics que han d’arreglar aixó. Segurament, contemplant l’Univers.

SILVIA GARCÍA TORRES Barcelona

LA RESPUESTA: Una proposta definitiva.
L’Univers és una bona escola. La direcció, el professorat i les famílies treballen conjuntament per fomentar un bon clima per a l’aprenentatge i el desenvolupament deis quatre grups de nens i nenes, d’entre tres i cinc anys, escolaritzats. És cert que esta ubicada en móduls provisionals. Pero es treballa per trobar-hi bones alternatives. L’Ajuntament de Barcelona ha aportat un solar, la Generalitat i l’Ajuntament han signat un conveni per a la realització del projecte executiu de l’obra, i els responsables polítics i els tecnics han estat estudiant fórmules per millorar la situació actual. El proper 6 de febrer, tindrem una reunió amb les famílies en que el regidor d’Educació presentara una proposta definitiva.
MANEL BLASCO. Gerent del Consorci d’Educació de Barcelona

També, en el diari 20 minuts han publicat una altra carta:

PIDEN UNA NUEVA ESCUELA
El otro día mi hijo se despertó con una sonrisade oreja a oreja. Había tenido un sueño. «La escuela era diferente. Había un patio con una parte cubierta. Podía salir a correr incluso los días de lluvia, en vez de quedarnos en la clase. El patio servía de pista para que los mayores jugaran a fútbol y a baloncesto. Teníamos cocina y un comedor donde cabíamos un montón de niños, en vez de en grupos. En la escuela había una clase llena de ordenadores. Las profesoras eran las mismas de ahora. Menos mal, porque a mí me gusta mucho hacer cosas con ellas». Me encantó y deseo que se haga realidad.
A ver si los políticos se ponen las pilas y acaban con la dura pesadilla que nos está tocando vivir a muchas familias por no construir una escuela como es debido para nuestros hijos. El mío va a la Escola l’Univers, en el barrio de Gràcia de Barcelona, casi tres años en barracones sin que ni tan siquiera se hayan iniciado las obras.Por eso, reclamo, y reclamamos todos los padres, que construyan de una vez la Escola l’Univers, tal y como nos prometieron cuando matriculamos inicialmente a nuestros hijos.
Ana Pérez.

Gràcies a totes les famílies per la vostra implicació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: