Proposicio sobre el compliment dels acords per a la construcció d’equipaments educatius.

ACTA DEL PLENARI Núm. 3 CONSELL MUNICIPAL DEL DISTRICTE DE GRÀCIA 6 d’octubre de 2011.

Pàgines. 17 y 18 del PDF:

…Intervé el senyor David Companyon (ICV-EUiA).Explica que el motiu que ha portat el seu grup a presentar aquesta proposició és la necessitat que totes les forces polítiques i totes les entitats i moviments socials es posin d’acord per a la construcció de l’escola Univers i l’institut Vallcarca. Afirma que aquests equipaments són importants per a la cohesió social, per al seu entorn, per a la vida dels mateixos barris i per al lligam que les persones estableixen amb els espais de la seva infantesa i adolescència. Diu que és impossible no adonar-se que l’escola Univers és clau per al mapa escolar i els itineraris escolars, i per donar resposta a la gran demanda d’escola pública dels barris del Camp d’en Grassot i de la Vila. A més, destaca el gran esforç que ha fet el Districte per comprar el solar on s’ha d’ubicar…

… Intervé la senyora Alba Metge (UpB). Manifesta que el seu grup vota a favor de la proposició…

… Intervé la senyora Anna Maria Casas (PPC). Expressa el vot a favor del seu grup, que considera que la construcció dels dos centres educatius és prioritària. Diu que fa gairebé tres anys que estan pendents d’aquests equipaments i que el seu grup també ha presentat una pregunta sobre el CEIP Univers…

… Intervé el senyor Carles Maggi (PSC).Manifesta que el seu grup vota a favor de la proposició, que, de fet, forma part d’un acord que al seu moment es va fer amb l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat i al qual van donar suport tots els grups polítics.Pel que fa a l’escola Univers, destaca l’esforç que va haver de fer el Districte per aconseguir el solar on s’ha d’ubicar. Diu que no conceben que aquest equipament no tiri endavant, entre altres coses perquè actualment l’escola Bailèn és a la plaça del Poble Romaní i té uns mòduls prefabricats…

… Intervé la senyora Berta Clemente (CiU). Manifesta que el seu grup votarà a favor de la proposició, tot i que se suma a l’observació que ha fet la portaveu d’UpB sobre el verb exigir. Assenyala que, en relació amb el solar del carrer Bailèn i l’escola Univers, es preveu incloure una escola de primària, un poliesportiu i una escola bressol, i que actualment s’està treballant en l’avantprojecte conjuntament amb el Consorci d’Educació, el Districte de Gràcia i l’empresa BIMSA, que serà l’encarregada d’executar les obres…

Queda aprovada la proposició/declaració de grup amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: