Cartes al director. L’Independent.

Gràcies a la vostra col·laboració, avui hem sortit a:
L’Independent (pag.2)

Escola.
El primer cop que vam anar a una reunió amb qui seria la Directora de l’escolal l’Univers ens va encantar. Tot. Només hi havia un problema, que encara no estava construïda;eren barracots. Ens van explicar, però, que només hi haurien dues classes de P3 i que, per tant, hi hauria lloc per a tothom. I ja han passat 3 anys i els nostres fills i filles continuen sense escola, amb un pati al costat d’un Pipican; segueixen amb les mateixes instal.lacions tot i que el nombre d’alumnes s’ha duplicat. I encara no sabem quan tindrem una escola en condicions. On estan els polítics que han d’arreglar això.
Silvia Garcia

Els infants de l’Univers podeu llegir-la al post anterior.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: