Els nens de l’escola L’Univers s’ho valen. Cartes al director.

Avui hem sortit a:
Público
El Punt Avui

Ara fa tres anys estava en la mateixa situació en què ara es troben moltes famílies: buscant una bona escola per al meu fill. En triar l’escola L’Univers al barri barceloní de Gràcia creia haver encertat plenament. Ubicada provisionalment en barracons, L’Univers és un centre en el qual direcció, professorat i famílies treballen de manera conjunta perquè els nens i les nenes de l’escola aprenguin i siguin feliços. El meu fill està contentíssim en un ambient de gran qualitat humana i educativa. Tanmateix, gran part de la nostra il·lusió s’ha transformat en preocupació, ja que no sabem quan es construirà l’edifici definitiu al carrer Bailèn. El districte de Gràcia, l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, quan deixaran de parlar sobre el suport a l’educació i començaran a donar-hi suport de debò, construint l’edifici definitiu, tal com estava previst?

No poden –ni han de– condemnar els nostres fills a cursar l’etapa més important de la seva educació en unes instal·lacions que no tenen les infraestructures més elementals. El professorat es desviu per trobar fórmules que pal·liïn la manca d’espai i perquè la qualitat del seu projecte educatiu no es se’n ressenti gens ni mica. Però això té un límit, els nens i les nenes de l’escola l’Univers tenen dret a l’oportunitat que els estan negant. Que construeixin l’escola L’Univers ara mateix!

26/01/12 – OLGA MARTÍNEZ ÍÑIGUEZ / Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: