Jugarijugar per dijous 15 desembre a les 17.00h

Des de la Comissió d’Aprenentatges de l’AFA us proposem la següent xerrada, a càrrec de “Jugarijugar”, per dijous 15 desembre a les 17.00h, amb l’objectiu de reflexionar, abans de les festes de Nadal, sobre la compra de joguines: “El Nadal i les joguines” Cal comprar totes les joguines? Necessiten tant?

Ara que s’acosta Nadal, som capaços de triar amb seny i esperit crític les joguines dels nostres nens i nenes o ens deixem portar pel consumisme desbordant de la temporada nadalenca i acabem comprant coses que ni tant sols a nosaltres ens agraden?

Amb aquesta xerrada donarem pautes per poder triar joguines i materials de joc amb criteri i responsabilitat i us farem propostes per reutilitzar el mobiliari que teniu a casa i aprofitar-lo per condicionar espais de joc.

L’activitat es complementarà amb una petita presentació de les joguines de l’empresa, i fins i tot serà possible realitzar encàrrecs al final de l’acte. L’empresa destinarà el 5% de l’import dels encàrrecs a materials per a la l’escola.

La sessió és només per a adults. L’AFA oferirà servei d’acollida per a les famílies interessades (cal inscriure’s al full que es posarà al suro de l’AFA abans del dia 9 de desembre).

**********************************************************************

“Jugarijugar” és una botiga on-line especialitzada en el joc infantil (no únicament en joguines). Carmen i Claudia, les seves responsables, ofereixen una cuidada selecció de joguines i materials pedagògics (de les línees Pikler, Montessori i Waldorf). Tenen, a més, un blog en el que informen de les seves activitats i novetats i comparteixen interessants articles sobre el joc infantil. Us animem a visitar-lo.
http://jugarijugar.wordpress.com/
www.jugarijugar.com/ca/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: