Mobilització 18N

Us convoquem a totes les famílies, veïns i veïnes de Gràcia, i personal docent del Districte a la mobilització de l’18 de novembre a les 17h a la Plaça de la Vila. Demanem la construcció dels edificis de l’escola l’Univers (amb una escola bressol adjunta), l’institut Vallcarca, l’escola bressol Jaén i l’escola Caspolino.

La mobilització és per defensar l’escola pública de qualitat i de proximitat, pel present i pel futur dels nostres fills i filles. Està organitzada per la Coordinadora d’AMPAs de Gràcia i per la Plataforma de Famílies afectades per la no construcció de les escoles bressol de Jaén i Caspolino.

Ara es el moment de fer sentir les reivindicacions per tal que es tinguin en compte en el Pla d’Actuacions de Districte i al Pla d’Actuacions Municipal per als propers 4 anys, i també perquè s’assigni una partida per cada una d’aquestes construccions en els pressupostos del 2012, tal com se’ns havia promès.

No acceptem més atacs al model d’escola pública i creiem que l’hem de defensar com a pares i mares (en el present o en el futur), mestres, i en definitiva, veïns i veïnes del Districte de Gràcia que ens preocupa l’educació i el benestar dels nostres infants, pel seu present i pel seu futur.

Esperem ser-hi tots i totes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: