El Periódico: Clamor perquè els barracons escolars no durin més de 3 anys.

La Xarxa d’Escoles en Barracots exigeix una norma que reguli el temps màxim d’aquestes instal·lacions. Totes les famílies coincideixen en, com a mínim, dues coses fonamentals. La primera és que la situació de precarietat s’agreuja cada curs que passa, ja que als mateixos raquítics espais s’hi han d’acollir cada vegada més nens i, la segona, que una de les coses que pitjor es porta és l’angoixa de no saber fins quan durarà aquesta situació, i ni tan sols si finalment l’escola definitiva s’arribarà a construir.
Llegir més (a El Periódico)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: