Pati Obert

L’AFA de l’escola us informa que durant aquest curs tornarem a fer l’activitat del “Pati Obert”. Consisteix en que el recinte el pati de l’escola romandrà obert els dilluns, dimecres i divendres (des de les 16:30 fins a les 18:00) a partir del dia 26 de setembre.

Tots sabem que en l’univers de tot infant, la coherència és un tret fonamental pel seu benestar. Per tant, les normes que es respecten durant el pati en l’horari escolar també s’han de respectar durant el “Pati Obert”. Es molt important que totes les famílies que es vulguin beneficiar d’aquesta activitat respectin i facin respectar als seus fills les normes de funcionament que figuren a continuació. Així estalviarem molta feina a les persones responsables. Desitjant que moltes famílies gaudeixin d’una activitat de lleure al recinte de l’escola, només ens resta demanar la vostra col·laboració en el compliment d’aquestes normes.

NORMATIVA DEL PATI OBERT

· El recinte del pati està reservat a les famílies de l’escola l’Univers. Al pati obert no es poden convidar persones alienes a l’escola.
· Hi haurà sempre dues persones responsables del bon funcionament del pati i de tancar-lo a les 18:00 hores.
· Es respectarà la integritat i netedat de les parets i les instal·lacions.
· Es respectaran les senyalitzacions de caràcter temporal establertes per l’escola (per exemple, cinta al voltant dels tolls perquè els nens no els trepitgin).
· Es pot jugar amb les caixes de plàstic dins l’espai de sorra, però no es poden baixar a la part de baix. Abans de marxar del pati, es recolliran apilades.
· No es poden utilitzar les bicicletes ni altres joguines que hi ha a la caseta.
· Els nens no es poden enfilar a les tanques de fusta del pati ni al cuc blau (part central).
· Si es porten bicicletes o patinets de casa, s’ha de circular amb ells per la passarel·la de ciment de dalt.
· Es tindrà cura de no fer malbé les plantes i arbres del pati i no es podrà entrar al recinte de l’hort.
· L’edifici de l’escola romandrà tancat i no s’hi podrà accedir. Per tant, els infants no podran fer les seves necessitats fisiològiques (caca i pipi) dins el recinte de l’escola.
· No es pot fumar en tot el recinte escolar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: