Berenar de benvinguda a les famílies. Divendres 30 de setembre.

Des de l’Associació de Famílies (AFA) volem donar la benvinguda a les famílies que s’han incorporat aquest curs a l’escola. Per fer-ho, la resta de famílies us convidem a berenar a grans i petits el proper divendres dia 30 de setembre, al pati de l’escola (16:30-18 hores).

Per conèixe’ns una mica millor, hem pensat que podríem fer el mateix divendres un mural amb fotos o dibuixos de totes les famílies de l’escola. Així és que penseu a portar una foto o dibuix de la vostra família!

Ens veiem divendres!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: