Anima’t, juga amb ells. Pares i fills juguen junts a la sala de psicomotricitat

“Anima’t, juga amb Ells”, és una activitat organitzada des de l’AMPA de l’Escola Fructuós Gelabert amb la participació de la resta d’AMPA del barri i parcialment subvencionada pel Temps de Barri, Temps Educatiu Compartit, i que pretén que parells i fills juguin junts a partir de la psicomotricitat.

Com veureu al document adjunt, l’activitat vaig començar el dia 3 d’octubre. Hi haurà dos torns: un al primer trimestre i un altre al segon. Les famílies que estiguín interessades podran inscriure ‘s els dies 19, 20 o 22 de setembre portant el document a l’Escola Fructuós Gelabert (c. Sardenya, 368), demanant per Júlia Paris, o bé enviant-ho per correu electrònic amb les seves dades a extraescolarsfg@gmail.com. És important tenir en compte que el període d’inscripció finalitzarà el dia 22 de setembre. Per a qualsevol dubte o suggeriment, podeu posar-vos en contacte amb l’AMPA de l’Escola Fructuós Gelabert.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: