Subvenció de menjador.

Us informem que ja s’ha obert la convocatòria 2011-2012 per l’ aprovació de les bases per a l’atorgament d’ajuts individuals de menjador adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics de la ciutat de Barcelona.

El termini de presentació de les sol·licituds és del 8 al 22 de juny (ambdós inclosos). Les sol·licituds i la documentació s’han de presentar en el centre educatiu on l’alumne/a estigui matriculat i La direcció o persona titular del centre revisarà les sol·licituds, i verificarà que s’ha aportat la documentació requerida.

Per consultar la normativa i accedir al formulari de sol·licitud, consulteu la pàgina del Consorci d’Educació de Barcelona. Feu click aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: