Ja tenim les propostes per al logotip de l’escola.

Són tots molt bonics!!

El divendres 3 de juny es realitzarà la primera ronda de votació. Podran votar tots els membres de la comunitat educativa de l’Escola L’Univers”. Els nens i les nenes podran votar acompanyats pels seus pares I mares. L’horari de les votacions serà de 9 a 09:15 i de 04:30 a 5h. Un vot per persona. L’organització vetllarà pel correcte desenvolupament del procés de votació.

El dilluns 6 de juny, al tauler d’anuncis i al blog de l’escola, es publicaran els resultats de les votacions i la presentació de les 3 finalistes.
Les 3 finalistes passaran a una 2ª ronda de votació, fixada el dia de Festa de final de curs: 17 de juny. En cas d’empat matemàtic, per al 3er lloc, l’organització es reserva el dret d’escollir aquella o aquelles que millor s’adeqüin a les condicions preestablertes per a la correcta reproducció impresa.

El divendres 17 de juny, 2ª i última ronda de votació sobre les 3 (o més *) propostes finalistes. En aquesta 2ª ronda, a més de les famílies i la comunitat educativa votants en la 1a ronda, es convida a participar en la decisió final a les noves famílies que s’incorporaran a la nostra escola el curs 20011-2012 incloent-les en el cens de votacions. La proposta guanyadora es donarà a conèixer al llarg de la festa !!!

Nota: les imatges que hem pujat al bloc s’han fet partint de fotografies per la qual cosa pot ser que alguns colors s’hagin vist lleugerament modificats. On millor podreu apreciar en tot el seu esplendor és a l’entrada de l’escola.

One thought on “Ja tenim les propostes per al logotip de l’escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: