Xerrada sobre pèrdues i processos de dol

L’equip de mestres i la comissió d’aprenentatges us convidem a la xerrada sobre pèrdues i processos de dol a càrrec de Xusa Serra, infermera de l’Hospital General de Catalunya que treballa en acompanyament a grans i petits en processos de dol i mort.

La xerrada serà a l’escola el proper dilluns 6 de juny a les 17:30h i hi haurà servei d’acollida a càrrec d’Educant. Per tal que l’Abi pugui organitzar l’acollida, caldrà apuntar-se prèviament al full que penjarem al suro dimecres. Recordeu que l’acollida és gratuïta per als membres de l’AFA.

Us hi esperem a tots i totes!!!
Equip de mestres i comissió d’aprenentatges de l’AFA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: