La teva opinió ens importa!

Després de l’èxit del debat i la participació de la reunió del dia 9 de maig passat volem fer un pas més i finalitzar aquest tema refinant i concretant QUÈ I QUI FA L’AFA L’UNIVERS? i COM S’ORGANITZA L’AFA L’UNIVERS .

Tal i com es va desprendre i conclure del debat de la passada reunió, primer ens cal concretar el QUÈ per poder concretar el COM. Així doncs plantegem una primera reunió per concretar: QUÈ com a eix o fil conductor sobre el qual treballar.

Tema: AFA . OBJECTIUS, IDEALS, VALORS, TEMES PRIORITARIS, ÀMBITS D’INTERÈS
Objectiu de la reunió: Concretar QUÈ  i QUI fa l’AFA
Dia i hora: 30 de maig a les 17h (amb servei d’acollida)
Consulta la informació i recull d’opinions previ per anar escalfant motors…

Tindrem la sort de comptar amb l’assesorament extern del Vladimir Reinhard, psicòleg i dinamitzador del col·lectiu de pares i mares en temes de participació, gestió i funcionament de les AMPA, dins de la FAPAC. Segur que la seva participació serà molt profitosa!

Us hi esperem a tots i totes!

2 respostes a “La teva opinió ens importa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: