Comissió mixta 22 de juny

El dia 22 de juny de 2010 a les 15h es realitzarà la darrera reunió d’aquest curs de la comissió mixta amb l’objectiu de fer una revisió/valoració de la feina feta durant aquest primer curs. Fora bo que hi anés un representant de cadascuna de les comissions.
Caldria tenir preparats els fulls de valoració del treball de les comissions per a contribuir a la memòria de l’escola que s’ha fet arribar a les diferents comissions. (Si no heu rebut el document sobre el qual treballar, el podeu demanar a la comissió de comunicació comunicacio.afaunivers@gmail.com.)

Aprofitem per demanar disculpes per la mala comunicació de la convocatòria de l’assemblea de dilluns 14 de juny. Esperem que no torni a passar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: