Llistes provisionals Extraescolars

A partir del dia 1 de juny es podran consultar les llistes provisionals dels alumnes preinscrits a les activitats extraescolars del curs vinent en el suro de l’AFA de l’entrada de l’escola. Si es vol sol·licitar alguna rectificació es pot realitzar a la persona coordinadora de l’activitat.

El divendres 11 de juny es faran públiques les llistes definitives.

Els dies 14, 15 i 16 de juny de 9 a 9:30 es cobrarà una matrícula de 10 euros per nen/a i activitat. Aquest cobrament té la finalitat de fer efectiva la reserva de plaça i cobrir possibles incidències durant el curs. Us recordem que en l’apartat documents d’aquesta web hi ha tota la informació sobre les activitats que es realitzaran així com el funcionament acordat a l’assemblea de l’AFA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: