Passejada a la Font de la Budellera 30 de maig

La Comissió de Festes de l’Associació de Famílies proposa una nova sortida. Creiem que compartir espai i temps familiar en activitats de lleure a la natura és un experiència vivencial molt bona tant pels adults com pels nostres fills i filles.

En aquesta ocasió us proposem una PASSEJADA FINS A LA FONT DE LA BUDELLERA, situada al Parc de Collserola (es considera un dels indrets emblemàtics del Parc). Es tracta d’una ruta relativament curta i amb poc desnivell que poden fer els nens sense massa dificultat. La finalitat de la passejada seria trobar-nos el DIUMENGE 30 DE MAIG A LES 10 DEL MATÍ DAVANT L’ESTACIÓ DE VALLVIDRERA SUPERIOR (hi ha un parc infantil), fer camí per esmorzar a la font i tornar a casa a l’hora de dinar. Proposem que cadascú porti el seu menjar i després ja compartirem el que calgui.

Es pot arribar amb transport públic, Ferrocarrils de la Generalitat, parada Peu del Funicular des d’on s’enllaça amb el funicular de Vallvidrera per pujar a Vallvidrera Superior. També si pot arribar amb cotxe particular.

L’itinerari de la passejada ens portarà a caminar durant uns 10 minuts per dins la població de Vallvidrera, per després enllaçar amb la pista forestal que en 10 minuts més ens situarà a la font.

Si plou quedarà suspesa la convocatòria.

Fins ben aviat,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: