Extraescolar piscina curs 2010-2011

Des de la comissió d’extraescolars i casals ens adrecem a vosaltres per informar-vos que iniciem la preinscripció per al curset de natació per infants de p4 pel curs 2010-2011. Sentim no disposar del temps suficient per transmetre aquesta informació amb l’assemblea de l’AFA, però el poliesportiu Ubae només ens reserva les places durant uns dies.

 El curset es realitzarà al poliesportiu Ubae (C/Perill 6). Hi haurà dos grups, un els dimarts  i un altre els dimecres de 17 :30 a 18 :15, d’octubre a juny. Les places són limitades a 8 infants per grup de les quals en tenim 7 reservades en cadascun dels grups. Enguany la matrícula ha estat de 47 euros i el preu del curs ha estat de 218 euros.

Cal abonar 115 euros per reservar la plaça que es restaran del preu del curs.

 La comissió d’extraescolars preveu disposar d’un servei de monitoratge que acompanyarà els infants de l’escola fins al poliesportiu i els ajudarà a canviar-se tant a l’entrada com a la sortida de la piscina. El cost del monitoratge no està inclòs en el preu del curset i s’haurà de pagar a part.

 Les famílies interessades heu d’omplir la butlleta que trobareu a l’apartat documents d’aquesta web i retornar-la a la bústia de l’AFA abans del divendres 12 de març.

 En el cas que hi hagi més famílies interessades que places es realitzarà un sorteig. Dilluns 15 de març es  penjarà la llista de nens que es poden preinscriure al curset de piscina. El pagament de la preinscripció serà dilluns 15 a les 16:30 i dimarts 16 a les 9 i a les 16:30.  

 En cas de voler anul·lar la reserva del vostre fill/a, adreceu-vos a la comissió d’extraescolars abans del 14 de setembre i se us retornarà l’import de la preinscripció.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: