Ja tenim nom: Escola l’Univers

Amb un gran èxit de participació i dins el marc de la festa d’inauguració ha estat escollit el nom Escola l’Univers per àmplia majoria.

Per molts anys!

 

Es proposa com a himne de l’escola la cançó de la candidatura Imagina

2 respostes a “Ja tenim nom: Escola l’Univers

 1. Les meves felicitacions a tots aquells que van organitzar la festa d’inauguració i a tots als que hi vam participar. Crec que va ser un dia genial que difícilment oblidarem, jo, personalmente, no ho faré.

  Jo no sé vosaltres, però a mi em va ser molt difícil votar un dels tres noms finalistes, totes tres opcions eren molt bones!! Ara però, hauré de recordar que l’escola ja no es diu Bailen (i jo que m’havia acostumat!!!).

  En fi, es molt bona idea fer la cançó ‘Imagina’ l’himne de l’escola.

  Salutacions,

  Yas

  M'agrada

  1. Tens raó Yas, va ser una festa perfecta: xocolata, bons dessitjos, música, balls, participació, focs d’artifici… i moltes ganes de passar-ho bé!

   Tant de bo tinguem moltes com aquesta.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: